top of page

Corona

Vanaf begin 2020 hebben we met Corona te maken. Het complementair medische circuit heeft sinds die tijd niet stilgezeten. Er zijn goede behandelprotocollen ontwikkeld op het gebied van preventie, behandeling tijdens infectie als behandeling van restklachten, ook wel long covid genoemd.

Preventie: Met een combinatie van orthomoleculaire geneeskunde en bioresonantie kunnen we het lichaam zo optimaal mogelijk voorbereiden om een eventuele besmetting zo goed mogelijk te kunnen doorstaan. 

Tijdens de besmetting: voor de periode van besmetting beschikken we over goede orthomoleculaire protocollen. Het wil niet zeggen dat u met een dergelijke behandeling niet ziek wordt, maar wel dat het lichaam beschikt over de juiste voedingsstoffen om de besmetting zo goed mogelijk te kunnen doorstaan. Tijdens de besmettingsfase kunt u de praktijk niet bezoeken maar 

kunnen we u wel telefonisch helpen. 


Na de besmetting: als u merkt dat u na Covid niet goed opknapt dan kan dat heel belemmerend zijn in uw dagelijkse leven. U kunt bijvoorbeeld niet of minder werken dan voorheen door bv energiegebrek. U blijft maar moe, u heeft te maken met ontstekingen die u voor Corona niet had of legio andere klachten. 
Ook voor long covid zijn goed werkende behandelprotocollen zowel op orthomoleculair gebied als bioresonantie. We hebben goede resultaten met mensen met long covid klachten.U kunt ons altijd bellen om te horen of we iets voor u kunnen betekenen. 

bottom of page