top of page

Onze specialiteiten:

Ziekte van Lyme:

Heeft u vage klachten, voelt u zich griepachtig, heeft u reumatische klachten, veel pijn, vaak wisselend voor wat betreft de plekken in het lichaam en u bent erg moe maar slaapt u slecht ervaart u veel stress en of onrust dan zou het kunnen dat u een Borrelia bacterie heeft die de ziekte van Lyme kan veroorzaken.

Misschien heeft u hier een bloedtest in het ziekenhuis voor laten doen en was deze negatief, alsnog is het goed mogelijk dat u de ziekte van Lyme heeft. Het kan ook zijn dat u deze ziekte heeft en niet door een teek gebeten bent. Ook luizen, vlooien, en steekvliegen kunnen de ziekte veroorzaken. De ziekte is ook van mens tot mens overdraagbaar.

Lyme is ernstig en progressief en kan uw hele leven ontwrichten. 

Helaas wordt er in de meeste gevallen, ook door bioresonantie therapeuten, maar getest en behandeld met een enkele Borrelia variant. In mijn praktijk kunnen wij u testen op meer dan 120 verschillende Borrelia bacteriën en meer dan 140 co infecties.

Ook de co infecties kunnen veel klachten veroorzaken.

Het lichaam kan door de bacteriële belasting zeer veel stress ervaren. Ook dat wordt standaard in de behandeling opgenomen.

De behandeling bestaat uit Bioresonantie therapie, orthomoleculair advies en eventueel supplementen. Eveline is (helaas) zelf ervaringsdeskundige op het gebied van Lyme. Dat is ook de reden waarom ze van deze ziekte haar specialisatie hebt gemaakt. We zoeken voortdurend naar de beste behandeling op dit gebied! Ons behandelmateriaal komt dan ook uit de hele wereld!

De resultaten van de behandeling zijn goed te noemen, ook al kunnen we natuurlijk nooit van tevoren iets beloven. Soms heeft iemand na één behandeling al veel minder klachten, soms merkt men de eerste behandelingen helemaal nog geen enkele verandering. Sommige mensen raken alle klachten kwijt, anderen houden restklachten die na verloop van tijd minder worden. Wat belangrijk is, is dat de Borrelia bacterie in ieder geval uit het lichaam gehaald wordt. Daardoor wordt het proces van langzame aftakeling in ieder geval een halt toegeroepen. 

Stress en burn-out:

Een gezond persoon komt na een korte periode van veel stress "vanzelf" weer tot rust. Het lichaam is in staat om als de stress zijn werk heeft gedaan weer in de situatie van normaal functioneren te komen. We komen weer tot rust en ontspanning. Als we te vaak met stress te maken hebben kan het gebeuren dat we niet meer terugkeren in de rustfase. We blijven ons gestresst en/of opgejaagd voelen. Het lichaam heeft veel nodig om vanuit een (ziekmakende) stress situatie weer in de rust te komen. Van alles dat die nodig is voor het normaal functioneren van de stressreactie heb ik met nosoden (glazen buisjes gevuld met de frequenties van organen, neurotransmitters en hormonen) een wat ik noem "stresscircuit" gebouwd. Ik kan via bioresonantie het lichaam dan precies datgene geven dat u nodig heeft om tot ontspanning te komen. Het gebeurt vaak dat mensen zich tijdens de (eerste) behandeling al beter gaan voelen. Ook heeft de Bicom optima ondersteunende programma's in het kader van herstel bij stress, overspannenheid of burnout. 

Orthomoleculaire Geneeskunde:

Uiteraard geven wij op basis van onze orthomoleculaire achtergrond adviezen betreft voeding, leefstijl en beweging. Een supplement kan deel uitmaken van de behandeling. 

En verder...

Naast bovenstaande aandoeningen behandelen we ook mensen met insulineresistentie, Diabetes Mellitus, spijsverterings- en darmproblematiek, hooikoorts, voedselallergieën/ voedselintoleranties. 

Als de oorzaak van uw klachten nog onduidelijk is kunnen we u testen op de aanwezigheid van schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, vaccinatiebelastingen, amalgaambelastingen en nog veel meer.

bottom of page