top of page

Bioresonantie en Orthomoleculaire behandeling bij kinderen

Het behandelen van kinderen met behulp van bioresonantie werkt goed en vaak zelfs veel sneller dan bij volwassenen. Dit komt omdat het zelf herstellend vermogen bij kinderen beter werkt. Kinderen zijn vanaf hun baby periode al te behandelen.

Hieronder een aantal voorbeelden van aandoeningen waarbij onze behandeling uitkomst kan bieden:

Melkintolerantie: Baby's hebben regelmatig last van lactose en of caseïne intolerantie. In de eerste periode van het leven zijn kinderen afhankelijk van melk en is het fijn dat een lactose intolerantie kan worden behandeld. Na de borstvoedingsperiode (of flesvoeding) raden wij het drinken van melk af.


Vaccinatiebelastingen: Vaccinaties die kinderen op hele jonge leeftijd krijgen kunnen klachten geven. Met bioresonantie kunnen deze negatieve invloeden worden ontstoord.


Allergieën, voedselintoleranties, eczeem, astma: Meestal ligt hier een darmprobleem aan ten grondslag terwijl er misschien nog niet eens merkbaar darmproblemen zijn.


Psychische problematiek: Kinderen die gepest worden op school, somber of zelfs depressief zijn of een ander mentaal probleem hebben kunnen wij behandelen met bioresonantie in combinatie met coaching.


Autisme spectrum stoornissen (voorheen ADD, ADHD, Asperger, PDDNOS): Kinderen (maar ook volwassenen) die lijden aan een aandoening uit het autistisch spectrum kunnen met succes behandeld worden. Vaak laten kinderen een ontwikkeling zien die hun ouders niet voor mogelijk hadden gehouden.

Ouders moeten beiden tekenen voor behandelingen van minderjarigen.

bottom of page